NOEN GLIMT FRA MIN VERDEN- PROSJEKTER, INTERIØR, FAMILIELIV OG EN GOD PORSJON HVERDAGSGALSKAPfredag, mars 12, 2010

SMOKK...

til glede og besvær....
I motsetning til eldstegutten som ikke brydde seg om smokk i det hele tatt, er yngstemann fullstendig hekta. Han har brukt smokk helt siden han var bitteliten, men nå når han nærmer seg 2 1/2 år, synes vi at det kan være greit med litt avvenning. Slik tenker ihverfall jeg og pappaen, mens han det faktisk gjelder, ser ikke ut til å dele den oppfatningen:)
I det siste har vi prøvd å si at "det bare er babyer som bruker smokk", og da har han stolt kastet smokken sin veggimellom og nikket bekreftende "ja, jeg er stor gutt." Men så går det en liten time eller to, og da er han ikke like sikker lenger. Da hulker han (veldig tilgjort), ser på oss med sine store, bedende øyne og sier: "Jeg er bare en liten baby. Kan jeg værsåsnill å få fschmokken min?"

Det eneste som kanskje kan se ut til å motivere litt for smokkeslutt, er å fortelle om Kaptein Sabeltann og den kjempestore skattekista hans der han har tusenvis av smokker som han passer på. Så det spørs nok om ikke det må bli en tur til kaptein Sabeltann for oss i løpet av sommeren:)

Ha en fin kveld og en strålende helg dere:)
post signature

torsdag, mars 11, 2010

Hurra!!!

Jeg har vært så heldig å få hele 3 sunshine awarder:) Tusen takk til Bjørg med bloggen Huset ved Fjorden, Sophie Mari med My Fie! og Annette med Fru Ruud. Alle 3 med flotte blogger som det absolutt er verdt å ta turen innom, og som jeg koser meg veldig med å følge. Veldig koselig, jenter, setter stor pris på det:)

Nå er jeg kanskje litt kjedelig som har valgt å ikke sende awarden videre, men lover å komme sterkere tilbake seinere.
post signature

onsdag, mars 10, 2010

Jeg gleder meg...

...så veldig til kveldene blir lysere, og til det går an å være ute og få gjort litt.

Jeg er vel en typisk "utejente", som mer enn gjerne tråkker i skoa (eller støvlene for den saks skyld) og styrer på med noe i hagen eller i garasjen. For all del, å vaske hus og klær kan jo til tider være en form for rekreasjon det også, men får jeg valget mellom oppvaskbørsten eller hammer og sag, overlater jeg gjerne det førstnevnte til noen andre:)

På ønskelisten denne våren, står det å få bygget en hagestue på plattingen her. En sånn koselig liten en, med et hav av sterinlys, puter i alle fasonger og varianter, små, større og store kurver, grønne planter og blomster, og hvor vi kan sitte en kveld i fred og ro og nyte en flaske vin:) 
 
Det er jo mye dette jeg driver på med til daglig, så nå synes jeg at jeg godt kan få mitt eget lille kryp-inn:) Skissene er laget, så nå venter jeg bare på lyse, deilige vårkvelder. Og arbeidslyst:)

For øvrig har det vært en veldig bra dag på jobb, til tross for mitt lille "handicap".  På jobb igår, hadde jeg nemlig et mindre hyggelig sammenstøt med risten på tvangsblanderen som kom i full fart; tilfeldigvis møtte den fingeren min på veien og klemte godt til rundt den:( Resultatet blei en blåsvart negl på høyre ringfinger(og vanvittig vond!!!), noe min kjære samboer har hatt det veldig morsomt med i løpet av det siste døgnet. "Er du sikker på at du ikke må amputere hele fingeren, ser skikkelig ille ut det der, altså." Men hallo!!!! Nå er det tross alt ikke jeg som er håndverkeren da. Jeg bare LEKER tømrer jeg, mens det er min kjære som faktisk ER tømreren;) Så det så;)

Ha en fin kveld dere!
post signature

tirsdag, mars 09, 2010

Trolsk stemning...

...igår kveld da tåka kom sigende på.
Så langt tilbake som jeg kan huske, har jeg vært veldig fascinert av tåke og stemningen den skaper. Vakkert, magisk og en god blanding av litt skummelt og veldig koselig:)
post signature

mandag, mars 08, 2010

8. mars- en stor dag?!


Når sant skal sies, har jeg aldri vært særlig opptatt av Kvinnedagen eller feriret denne i særlig grad, men dette lille verset syntes jeg var litt fint da:

Jeg er kvinne, og i egenskap av å være kvinne, er jeg kone og mor. Min rikdom måles ikke i kroner og øre, ei heller ikke i antall timer med "fritid" jeg har per uke... Min rikdom måles i smil, barnelatter, knuseklemmer, snørr og tårer, uerstattelig kjærlighet og tindrende barneøyne ♥

Gratulerer med dagen, jenter! Og feir med måte:)


Her er begge barna i seng, det er helt utrolig så fort en ettermiddag går. Tenker med vemod på de få timene vi får sammen med de to guttene våre i løpet av en vanlig ukedag, og priser meg lykkelig over at vi driver eget firma, og dermed til en viss grad har mulighet til å styre løpet litt selv mht arbeidstid og fridager.

Men nå skal voksentiden nytes. Må få med meg Farmen ikveld, av alle reality-serier som sendes, er dette en eneste jeg faktisk kunne tenkte meg å ha vært med på. Tror jeg kanskje skulle ha klart meg nokså greit, "bonde-datter" som jeg er:)

Ha en fin kveld, og en strålende uke:)
post signature

søndag, mars 07, 2010

Det vakreste stedet på jord...

...og her er vi så heldige å ha hytte:)
73 kvm + 30 kvm hems, omgitt av skog, mark og flott natur:)
Og sist og best av alt; her har jeg mamma og pappa og begge søskenene mine m/fam. i nærheten:)
Merker at jeg begynner å bli ivrig etter å komme litt videre med hytta vår nå. Med drøye 4 timers kjøring, og stadig i "konkurranse" med de andre prosjektene vi har på gang, har det vært litt stillstand en stund.
Hytta er ferdig utvendig (minus takshingel og rekkverket på terrassen), men innvendig har vi fortsatt en hel del å kose oss med:) Deleveggene er for lengst satt opp, og gangen, boden og et av soverommene er nesten ferdig. Målet er at hemsen skal stå ferdig innen sommeren-2010 er over, samt at stua forhåpentligvis er panelt.
Gleder meg veldig til å få nyte denne utsikten:)
post signature

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails