NOEN GLIMT FRA MIN VERDEN- PROSJEKTER, INTERIØR, FAMILIELIV OG EN GOD PORSJON HVERDAGSGALSKAPtirsdag, april 01, 2008

Med forbehold om "kunstnerisk frihet", gikk jeg og Thomas ivrig i gang med å pusse opp rommet til Tore og Marius, de to nevøene våre i Hyen. Maling og alt det andre vi trengte hadde vi kjøpt med oss oppover, og det var to spente gutter som var med å bære alt i hus.

Det første vi gjorde var å rive ned den gamle tapeten som var på veggene, for så å gå kjapt over med sparkel og sandpapir. Thomas tok jobben med å pusse skorsteinen på rommet, slik at denne kunne males. Taket ble også sparklet, pusset og malt, før vi fikk strien på veggen på plass. Videre gikk vi i gang med å dele inn veggene i ulike felter og maskere klart til maling. Vinduet og listene ble malt hvite, samt de to dørene på klesskapet. Nytt gulv kom også på plass.


Det var virkelig snakk om en totalt forandring av rommet, det ble et skikkelig flott rom etterhvert. Fargene var jo ganske spreke da, og faktisk fikk jeg en følelse av å være på en stor godtebutikk når jeg var inne på rommet. Derfor ble det også til at vi etterhvert begynte å kalle rommet for "candy-shoppen" :) Tore og Marius ble kjempefornøyde, og det ga en virkelig god følelse å se hvor glade de ble. Også min bror og svigerinne likte rommet, så da kunne vi si oss fornøyde med den jobben:) Er bare utrolig gøy å male og pusse opp da, så nå gleder vi oss til å gå i gang igjen her hjemme.

2 kommentarer:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails