NOEN GLIMT FRA MIN VERDEN- PROSJEKTER, INTERIØR, FAMILIELIV OG EN GOD PORSJON HVERDAGSGALSKAPlørdag, mars 06, 2010

Dagens gode gjerning:)Det har vært en hard vinter for flere... Kalde, sultne og en anelse skrøpelige; en forholdsvis liten forsamling ender ved den siste lille dammen med åpent vann.
En fornøyd, liten kar som klarte å få noen av endene til å spise fra hånden sin. *Lykke*

torsdag, mars 04, 2010

Hele veien fra loft til kjeller...

Da vi kjøpte huset, var den gamle teglsteinsskorsteinen dekket med murpuss. Litt kjedelig og trist, spør du meg...

Mor i huset tok hammer og stemjern fatt, og etter et ukjent(!!!) antall timer, var skorteinen renset for murpuss:) Er 3. etappe med skorsteinsjobbing dette her, bildet er fra den gamle delen av loftet vårt.                                                                   primet med Hey'di KZ                                                                 "godsakene" smøres på                             Sånn ja; hvit og fin:) Klar for det første av mange malingsstrøk...
post signature

onsdag, mars 03, 2010

Det er aldri for seint å lære noe nytt:)

I ledige stunder leker jeg meg litt med ulike programmer for fotoredigering, denne gangen PhotoScape. For moro skyld satte jeg sammen to collager; en av huset slik det var da vi kjøpte det og en slik det er idag(eller ikke helt, ser at jeg må ta en del nye bilder av de nye prosjektene/rommene våre)

20052010post signature

Og så lang tid gikk det...

før jeg måtte innse at ønske nr. 1 på ønskelisten(ikke mer snø før des. -2010) ikke ble oppfylt... I går og idag har det nemlig lavet ned igjen, og vi vet ikke helt om vi skal le eller grine. Christian er i likhet med sine foreldre drita lei av snø, mens Tobias jubler og fryder seg over stadig mer påfyll... Kjekt at vi har fått bruke både akebrett, ski og snømåke i år da, men nå holder det!!!post signature

tirsdag, mars 02, 2010

Vil du vinne gavekort?

Cirobloggen er bloggen til butikkjeden Ciro. Dessverre befinner de seg et langt stykke fra Bergen, men jeg skulle gjerne ha tatt meg en tur innom dem. Ut fra hva jeg kan se på bildene, har de mye fint(bildet er hentet fra siden deres). Bruk linken her for å komme til bloggen og delta i trekningen av et gavekort.
I`m in:)


mandag, mars 01, 2010

Ønskeliste, kort fortalt :)

* ikke mer snø før des.-2010; sånn akkurat passe hvitt og fint til å komme i julestemning

* barn som holder seg friske i lang tid framover


* vår, sol og varme, er helt utsultet på dette nå...* kopper fra Green Gate:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails