NOEN GLIMT FRA MIN VERDEN- PROSJEKTER, INTERIØR, FAMILIELIV OG EN GOD PORSJON HVERDAGSGALSKAPonsdag, mars 10, 2010

Jeg gleder meg...

...så veldig til kveldene blir lysere, og til det går an å være ute og få gjort litt.

Jeg er vel en typisk "utejente", som mer enn gjerne tråkker i skoa (eller støvlene for den saks skyld) og styrer på med noe i hagen eller i garasjen. For all del, å vaske hus og klær kan jo til tider være en form for rekreasjon det også, men får jeg valget mellom oppvaskbørsten eller hammer og sag, overlater jeg gjerne det førstnevnte til noen andre:)

På ønskelisten denne våren, står det å få bygget en hagestue på plattingen her. En sånn koselig liten en, med et hav av sterinlys, puter i alle fasonger og varianter, små, større og store kurver, grønne planter og blomster, og hvor vi kan sitte en kveld i fred og ro og nyte en flaske vin:) 
 
Det er jo mye dette jeg driver på med til daglig, så nå synes jeg at jeg godt kan få mitt eget lille kryp-inn:) Skissene er laget, så nå venter jeg bare på lyse, deilige vårkvelder. Og arbeidslyst:)

For øvrig har det vært en veldig bra dag på jobb, til tross for mitt lille "handicap".  På jobb igår, hadde jeg nemlig et mindre hyggelig sammenstøt med risten på tvangsblanderen som kom i full fart; tilfeldigvis møtte den fingeren min på veien og klemte godt til rundt den:( Resultatet blei en blåsvart negl på høyre ringfinger(og vanvittig vond!!!), noe min kjære samboer har hatt det veldig morsomt med i løpet av det siste døgnet. "Er du sikker på at du ikke må amputere hele fingeren, ser skikkelig ille ut det der, altså." Men hallo!!!! Nå er det tross alt ikke jeg som er håndverkeren da. Jeg bare LEKER tømrer jeg, mens det er min kjære som faktisk ER tømreren;) Så det så;)

Ha en fin kveld dere!
post signature

2 kommentarer:

pepperkverna sa...

DRømmen pm hagestue deler vi....Og lengselen etter lysere tider. Hege

åshilds villa sa...

hei..takk for koseli komentar på bloggen mein..ha en fin dag klem fra åshild

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails