NOEN GLIMT FRA MIN VERDEN- PROSJEKTER, INTERIØR, FAMILIELIV OG EN GOD PORSJON HVERDAGSGALSKAPmandag, mars 08, 2010

8. mars- en stor dag?!


Når sant skal sies, har jeg aldri vært særlig opptatt av Kvinnedagen eller feriret denne i særlig grad, men dette lille verset syntes jeg var litt fint da:

Jeg er kvinne, og i egenskap av å være kvinne, er jeg kone og mor. Min rikdom måles ikke i kroner og øre, ei heller ikke i antall timer med "fritid" jeg har per uke... Min rikdom måles i smil, barnelatter, knuseklemmer, snørr og tårer, uerstattelig kjærlighet og tindrende barneøyne ♥

Gratulerer med dagen, jenter! Og feir med måte:)


Her er begge barna i seng, det er helt utrolig så fort en ettermiddag går. Tenker med vemod på de få timene vi får sammen med de to guttene våre i løpet av en vanlig ukedag, og priser meg lykkelig over at vi driver eget firma, og dermed til en viss grad har mulighet til å styre løpet litt selv mht arbeidstid og fridager.

Men nå skal voksentiden nytes. Må få med meg Farmen ikveld, av alle reality-serier som sendes, er dette en eneste jeg faktisk kunne tenkte meg å ha vært med på. Tror jeg kanskje skulle ha klart meg nokså greit, "bonde-datter" som jeg er:)

Ha en fin kveld, og en strålende uke:)
post signature

3 kommentarer:

Monica, Kim Atle, Elias og Lucas sa...

Tyven tyven skal du hete... :P hihi

Ble ikke noe utpreget feiring her i går nei. Men fikk da tegnet en trapp i går da, og laget grovtegninger over etasjene. Så nå har vi litt oversikt over alt som skal gjøres. Spennende! Må bare komme i form igjen først...

Fru Ruud sa...

Ikke store feiringen her, men jeg slapp i alle fall å lage middag!!!

Award til deg på bloggen min...

Klem Annette

Sophie Mari sa...

Koselig innlegg :) Skulle lest det i går, men gratulere med kvinnedagen.. i går!

Ha en fin kveld videre!
Klem fra Sophie Mari

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails